Om DiskuterFilm

Diskuterfilm er først og fremst et norsk diskusjonsforum som lever etter idéen om at film stort sett er, som ved de fleste ting i livet, noe der gullkornene ikke alltid ligger på overflaten. Ikke blant det mest reklamerte, det mest budsjetterte, kanskje ikke engang blant det som ligger på leppene til folk flest eller som får mest plass i tabloidene.

Vi har siden starten utvidet, og fått utvidet horisontene, sluppet inn nye impulser, og utvekslet meninger og synspunkter uansett ståsted.

Vi tar i mot alle med åpne armer, enten du er B-filmfantast, Bresson-elsker, altoppsluker av surrealisme, eller om du foretrekker Hollywood-film. Våre rundt 100 mer eller mindre aktive brukere har vidt forskjellige preferanser innenfor film, og alle må selvsagt få lov til å like det de selv vil. Du også. Så lenge du er åpen for debatt, synsing, sterke meninger, argumentasjon for hvorfor du liker akkurat det du gjør, da er dette stedet for deg.

Selv om forsiden kom på nett i 2009, har Diskuterfilm en lang historie bak seg. Diskuterfilm slik vi kjenner det i dag sto opp fra askene etter Diskuterfilm.net i 2005, så selve forumet er nærmere 5 år gammelt. 5 år fulle av liv, temperatur og seriøse debatter, avløst av passe mengder tant og fjas.

Diskuterfilm støtter filmklubbenes og Cinematekenes virksomhet rundt om i landet, og deler mange av de samme målsetningene og tankene rundt hva film egentlig er. Et samarbeid er ikke umulig i fremtiden.

Diskuterfilm ønsker deg velkommen! Om du ikke føler du har noe å bidra med på filmfronten, kan man alltids debattere juice, nøtter eller tannbørster for eksempel.

© 2009 Webmaster/Design: Lars Thomas Skare