It's alive!

Publisert: 14. februar 2009
Våre gale professorer og megalomaniske vitenskapsmenn har vridd sine hjerner og pønsket ut planer i over 3 år nå. Et utall laboratorierotter har dessverre måtte bøte med livet, og mange pukkelryggede assistenter har måtte søke psykiatrisk hjelp. Men endelig, på selve Valentinsdagen 2009, får verden bevitne hva slags abominasjon som har blitt konstruert bak lukkede dører. DiskuterFilms forside er endelig på nett!

«Hva er DiskuterFilm da?» spør du kanskje nå. Vel, for mange har DiskuterFilm vært minst like viktig som livet de siste 3 årene. Minst. Hvis du er en av de stakkars uinnvidde kan du ta turen over her og lese om hva som egentlig skjer her. Kort sagt er DiskuterFilm et diskusjonsforum for filminteresserte. Veldig kort sagt. For DiskuterFilm er så mye mer.

Alt innholdet på denne siden er og vil bli trukket ut fra forumet. For det er forumet som er DiskuterFilm. Og dermed er det brukerne, pluss en håndfull skrivekyndige sjimpanser, som styrer alt innhold som blir publisert her. Alt fra anmeldelser av ny, såvel som gammel, obskur film; utsvevende essayistiske skriblerier og argumenterende tekster under dekknavnet «artikler»; og selvsagt våre lister, resultatet av diverse interne kåringer.

Det er selvsagt litt begrenset med innhold foreløpig: et tosifret antall anmeldelser, én ensom artikkel, og topplistene fra samtlige kåringer vi har hatt så langt. Men det kommer mer, fortløpende, så følg med videre. Den nye forsiden vil være DiskuterFilms talerør, så tekstmengden vil stige etter hvert. Samtidig vil spesielle hendelser, som nye kåringer og livequiz bli annonsert her.

Til slutt: er du en mer eller mindre oppegående, filminteressert person, som ikke er redd for å argumentere for hva du liker? Stikk innom forumet og registrer deg da vel! Vi er alltid på jakt etter nye medlemmer som kan tilføre DiskuterFilm-samfunnet noe nytt, og vi tar godt i mot nykommere. Bare husk å ignorere herr_kalkuns velkomstbilder. Det er noe alle må igjennom i starten dessverre.

© 2009 Webmaster/Design: Lars Thomas Skare