Denis-måned hele januar

Publisert: 2. januar 2010
Den første måneden i det nye tiåret vier vi til Claire Denis, den kvinnelige franske regissøren som har opparbeidet seg en høy stjerne i kunstfilmkretser, og som etterhvert også har fått en del omtale på vårt eminente forum. Som vanlig inviteres brukerne til å skrive artikler i denne forbindelse, i tillegg til å delta i diskusjon omkring hennes filmer.

Les mer...
Ny månedstema-seksjon!

Publisert: 23. november 2009
Det har nå blitt lagt til en ny seksjon på Diskuterfilm.com, som vil huse alle artiklene som er skrevet i forhold til våre månedlige temaer. Check it out!

Les mer...
Herzog-måned hele november

Publisert: 4. november 2009
Månedstemaet for november er dedikert til den tyske regissøren Werner Herzog. Formen er selvsagt identisk med forrige månedstema; brukerne skriver om hans filmer, det diskuteres løst og fast om Herzog som person såvel som hans verk, og mye annet.

Les mer...
Kubrick-måned hele september

Publisert: 1. september 2009
En måned dedikert til Stanley Kubrick. Brukerne på Diskuterfilm skriver om filmene hans og det inviteres til å diskutere Kubrick og mye mer.

Les mer...
Nytt konsept for kanalen: Månedstema

Publisert: 1. september 2009
Diskuterfilm begynner fra og med september med et konsept som forhåpentligvis øker debatt og alt som ellers er bra på kanalen. Hver måned er det meningen at vi skal ha et tema som vil være i fokus.

Les mer...
Livequiz! (slutt)

Publisert: 7. juni 2009
Det er tid for en ny livequiz!

Les mer...
It's alive!

Publisert: 14. februar 2009
Våre gale professorer og megalomaniske vitenskapsmenn har vridd sine hjerner og pønsket ut planer i over 3 år nå. Et utall laboratorierotter har dessverre måtte bøte med livet, og mange pukkelryggede assistenter har måtte søke psykiatrisk hjelp. Men endelig, på selve Valentinsdagen 2009, får verden bevitne hva slags abominasjon som har blitt konstruert bak lukkede dører. DiskuterFilms forside er endelig på nett!

Les mer...
© 2009 Webmaster/Design: Lars Thomas Skare